Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
nem személyednek szolt ha nem ugy általába anyi minden let it bi mar ide vártak hogy edig a nagy büdös lófaszon kivül semi nem jöt ide ne vedd magadra én nem cégeket várok ide hanem egy baszott nagy nevet enbert aki it marad évekig és az egekbe repiti az árfolyamot utána jöhetnek a cégek lázsd barna és sok sok társai
ok, bocs ha esetleg kellemetlen estét okoztam neked, nem volt szándékomban. de azért ne vegyél fel mindent elsőre. kérdésem kicsit költői lett volna... mert nem tettem bele, hogy "szerintetek", hanem "vajon", ami a mondat elejére utal, költői köszönöm, hogy azért válaszoltál rá a magad módján.
persze persze persze it az évek alat már majdnem volt közünk cukrászdához lakatosmühelyhez reptérhez tyúkolkarbantarto kfthez elektromos fokkefe akumlátorhoz cseresznyeüzemhez cipész tanulókat felügyelö bizotsághoz lélegesztetö gépek forgalmazásához parókaüzemhez lagzi lajcsi börtönkosztjának öszeálításához román vendégmunkások toborzásához szempilaépitéshez schobert norbi kakaoscsigalyához bocs de agyfaszürülékes leszek ha vki megkérdezi hogy szerintetek lesz ehez közünk
Sziasztok, sokat olvastam már itt mindenkit, de még sosem kommenteltem. Idén év elején vettem néhány részvént, nem sok 20k, viszont jó áron. Laikus vagyok, kifbfektető, de próbálok informálódni, hátha lesz belőle valami :) Gondoltam most megosztom a minap olvasott cikket. https://forbes.hu/penz/koltsegvetes-beruhazas-tartalek/ A lényegi rész talán az utolsó pontlehet. Vajon ennek lesz e köze majd a Deltához? ...50 milliárd forintot von el a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból, vagyis az általános tartalékból, a következő célok támogatása érdekében:
28,9 milliárd forint jut a Beruházási Alap Egyéb felhalmozási célú kiadások sorának,
16,1 milliárd forint jut az Építési és Közlekedési Minisztériumnak ipari parki és térségi infrastruktúra fejlesztési feladatokra,
4,97 milliárd forintot ad a kormány a Miniszterelnöki Kabinetirodának kormányzati infokommunikációs szolgáltatások fedezetére.
Ez csak részben igaz. Persze, fb tagság sokszor kifizetőhely (leginkább állami, önkori cégeknél) de ugyanannyira rálátás és kontrol biztosítás is sokszor bizonyos érdekcsoport számára a könyvek és gazdálkodás felett. Ránézve a teljes névsorra, nem hiszem, hogy ezek az emberek túlzottan rászorulnának egy delta szintű cég fb díjazására. Főleg egy Keszthelyi Erik vagy ez a 4 új pénzügyi területről érkező szaki. Ma már nem is játék az fb tagság, hisz teljes vagyonnal felelnek a cég gazdálkodásának törvényességéért. De az biztos, hogy az igazgatóság változásai érdekesebbek lehetnek, bár az vélhetően már az átalakulási folyamat vége fele jöhet.
Ettől függetlenül a matek példámban hiszek, de könnyen lehet, hogy lesz még rv kibocsátás is és akkor csökken a Ft/rv! Még az elején lehetünk, majd kiderül, ill kiszopjuk, ahogy eddig is tettük!
Az Fb-audit általában kifizető hely, oda bábukat tesznek, mint vodánál Rogán emberek(nagy Ádám aki helyett más vizsgázott, Tóni gyerekeinek keresztapja és Siroki elvtárs aki egy bukott DKÜ-s vezér + V.kerben a Lipótiak vezére!) Az érdekes az Igazgatóságban vagy Intéző bizottságban való változás lenne!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.