Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Üdv!Csalódás? A két nagy név távozása nem jól hangzó esemény. Azt gondolom, hogy egy nem sziklaszilárd tervben ülünk, mely történetben hol belső, hol külső hatások érvényesülnek jobban. Sok a változó, a bizonytalan, plusz a sokat emlegetett romeltakarítás. Több olyan út is lehet, ami megvalósulhat de egyelőre bizonytalan. Átjáróház szaga van ez is tény. Az idő itt egy teljesen másként értelmezett dolog, mint bárhol máshol. Ugyanakkor továbbra is közeleg az rv bevezetés az éves jelentés, 09.30 kgy meghívó, 10.28-ig élhet srv vételi jogával a cég stb. Vidra érkezése újabb pozitívum szerintem. A várható akvizícióra tett utalásként értelmezem a linkedin-jén található utolsó mondatát. Remélhetőleg végre tisztul a köd. Szerintem a következő hónapokban jöhetnek a nyáron elmaradt események, történések.
Megint csak igazat tudok adni neked. 123 év alatt kilehet tomkodni és kivenni a sok tíz mrdt. De reméljük amit vázoltam ott a második opció lesz, attól függetlenül hogy nem az az elmélet áll nyeresre. De egy ésszerű logikus folyamat lehet. Az biztos ha ne adja isten az lenne amit mondasz, remek komponalas évekig. Ha pedig nagy durr akkor igazi játékosok, a szart is kipreselik a befektetokbol hogy minnel kevesebb jusson nekik. De maga a folyamat a tény másfél éve nem szép és tényleg semmi nem történt. Ami történt, emberek ki be, részvény növelés, pár végrehajtás törlés és ennyi. Ez másfél év volt. Ezt kb 3 hónapon belül megtudtak volna csinálni, de valamiért másfél évre lett húzva és még nincs vége, olyan mint egy köl, szoszinc cége. 😁Nyilvan párhuzamba érkezik valami szvsz azért van ez is eddig húzva. Nem azért mert balfaccok.
Nem volt itt! “Csak” nagy tulaj volt! Poziciot nem vállalt! Az érkező jogállamisági változások miatt nem maradhatot! A régi képlet már nem működik! V2.0! SZVSZ!
Na átrágtam a dolgot , lehet jobb is lesz így Barna nélkül.. A nevén kívül hozzátett valamit a céghez ? Hát nem igazán.. (max pár lehetőséget amin ment itt az agyalás, de SEMMI konkrétum) akkor meg ? Ennyi..
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.