Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Sztem engedjük el ezt a lolo gyereket. Totálisan szemmel nem látható neres cégnrk kell lennie ahoz hogy valami brutal bejojjon.nem hiszem h adnak felületet a tamadasnak ami nem esne jól nekik már, nagyon nem.
Jövő héten lassan a Kormánynak döntenie kell az ingyen net kérdésében. nemzeti Konzultáción megszavaztuk hogy legyenek szívesek biztosítani részünkre azt. Mármint gyermekek részére ha jönne az izé megint 2. körben.
Van ra esely hogy Barna kiszallasa csak jelkepes.Berki mester meg feltorte a malacperselyt es kicsengette neki azt ami lehet nem is Barnae volt.Vannak erdekes dolgok.Lassan ideje lenne tiszta lapokkal jatszaniuk,mert tologatjak a pakokkat ide-oda egymas kozott.
Nem befolyasolt semmiben.Viszont nem szeretem ha valaki piacbefolyasolast kovet el es az utolso masodpercben kiveszi az eleg meretes pakkjat.Gondolom vevoket gyujtott a konyvben.Ennyi.Ruhellem a senkihazi jellemtelen alakokat.
Téged befolyásolt a döntésedben, mert engem nem. Barna kiszállása egyébként meg ahogy le is írta itt valaki egyértelműen arra mutat, hogy az Ő jelenléte nem biztos, hogy jó (Giga bank projekt). Banki informatika
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.