Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Én sem ertem igazán nekünk semmit nem tett egy Ft t nem hozott ide!! Lattam aki írta h 1 év múlva 90-100 hát sajna érzésem szerint a 150 sem lesz meg 2022 ig
Barna Zsolt 33,7 millió darab Delta Technologies-törzsrészvényt, valamint 25 millió darab részvényre vonatkozó opciót értékesített, ezt követően Barna Zsolt közvetlen és közvetett részvényállománya 0-ra csökkent.A 33,7 millió darab részvényt, valamint a további 25 millió darab részvényre szóló opciót Berki Ferenc felügyelőbizottsági tag szerezte meg. A tranzakciót követően Berki Ferenc részvényállománya (közvetlenül, illetve közvetetten a Bfingatlan Kft.-n, valamint a BF Vagyonkezelő Zrt.-n keresztül) 69 913 530 darabra nőtt, ami a szavazati jogok 18,25 százalékát testesíti meg (opciók nélkül).Az opciós jogok gyakorlása esetén (a korábbiakban tulajdonában lévő opciókkal együtt) összesen további 50 millió darab Delta Technologies-részvény kerülhet Berki Ferenc tulajdonába, ezzel a szavazati jogot biztosító részvények száma 119 913 530 darabra emelkedne, ami a szavazati jogok 31,31 százalékát testesítené meg.
És ma bejegyezték a közgyülésen megszavazott ig, fb és audit biz tagokat valamint a könyvvizsgálót.
V É G Z É S A Fővárosi Törvényszék Cégbíróságánál Cg.01-10-043483 cégjegyzékszámon bejegyzett Delta Technologies Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(1134 Budapest, Róbert Károly körút 70-74.; adószáma: 11404374-2-41)
cégügyében a bíróság a cég kérelme alapján elrendeli az alábbi
változások bejegyzését:
Mínuszka, nézz magadba, meg a tükörbe. Kérdezd meg magadtól, mi a te felelősséged a dolgok alakulásában? Mit csináltál jól/rosszul? Min kell változtatnod? Hasznosabb volna, mint a dislike-ot nyomkodni. Szánalmas dedó.
Amugy ez hir gondolom nem volt titok bizonyos korokben.Ennek ellenere mentunk fel 94-ig es ma erdeklodes hianyaban le idaig.Ma par forintbaszo kiszallt,mert megakadt a buli szamukra.Holnap reggelre lesz par paragep aki beveri az arfolyamot es akkor jon egy szep csik es irany vissza 90fole.Ezt varom.Tobb mint 3 eve vagyok benne a buliban.En raerek.Ebben a cegben meg nem jott el a nagy durranas.En kivarom.Mindenki azt csinal amit akar.Ha ez a fos virus nem tudott kicsinalni minket akkor minek fosni.Nav-ot is ketszer kuldtuk el az anyja picsajaba.Barna meg kulturaltan szallt ki,igy elek a gyanuval,hogy csak papiron nem a reszvenyesunk.A kozeljovoben meg lehet kapcsolata a ceggel.Avagy emiatt szallt ki eppen.Lassan kiderul minden.
Nem véletlen volt itt. Ok. Akkor miért? Ezt se tudjuk meg,úgy mint szegény Vajnát sem . Botrány ez a ki-be ugrálás a cégbe. Hogy leszünk így nagyok? Teljes a káosz az agyamba.
Most már én is csalódott vagyok. Én pár hónapja írtam, ezt a barnát azért dobták be hogy fenntartják a papír iránti érdeklődést és reményt, és ezáltal ne szakadjon be 50 -60 Ft ra a végtelen szarakodást látva! Sokan ebben bíztak hogy a nagy banki szakember nem adja a semmihez a nevét, végülis adta a semmihez a nevét most meg angolosan távozott. Szerintem átmenetileg garantálva a nyolcvanas vagy az alatti árfolyam. Persze valamikor megrántják 120 -130 ig a papírt, de félő hogy egy év múlva is itt szarakodik a 90 -100 Ft körül. Ez egy kibaszot soha véget nem érő történet ,kis felhúzásokkal -beverésekell ,nagy nevek beugrásával- eltűnésével, így tartva fenn az érdeklődést a papír iránt. A franc ebbe is!!!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.