Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nyilvan adott hogy ott játszunk ne itt. Senki nem kényszerít minket semmire. De totálisan egyetértek veled. Ami szomorú számomra hogy nem csak itt nálunk hanem csak pak tisztelet a kivétel ha van, de szet vagyunk cuniztatva nem bedzelve arról h a vilagba majd minden csúcson, mi pedig március előtti szinteken se vagyunk. Ne is beszéljünk plszrol de az év eleji szint közelébe se vagyunk úgy cakli pakli BÉT. És ez gáz.
Lofasz esti fénnyel kb!! Az ember nem azért hozza ide a kis kuporgatasat h itt a BUX n elvegyék ne félj Amerikában már 4 haverom szénné keresi magát !! Magyarországon a tőzsde szó hallatán hányinger jön a népre!!
Egyszerűsítve, mi történt másfél év alatt a ceg életében mióta hivatalosan itt vannak? (nevek pozíciók cseréken, végrehajtási eljárások szukulesen, és részvények hitelezők megvasarlasan kívül) Köszönöm.
Masfel eve jelent meg hivatalosan a Delta. Előtte is már jócskán dolgoztak rajta szvsz. Enyi idő nem volt elég a részvények bevezetésére a beigert akvikra apportokra stb arfolyamrol ne is beszéljünk. A beigert talán legfontosabb részére 210 Ft ra de még a felére se nagyon jelen állás szerint 😂. Másfél év alatt azon kívül hogy töröltek pár végrehajtást, talán mindneki elfoglalta a helyet, "helyükre kerültek a részvények" (amiről még nagy darabszamrol mindig nem tudunk) ,(másfél év kicsit durva erre) nyertek brutal pénzeket, mi történt? Mert biztos dolgoznak a háttérbe de ugye csak ennyi történt a mi szemszogunkbol amit mi erzekelhetünk és látunk szvsz. Szívesen fogadnám a "kihagyott" dolgokat ami esetleg elkerulte a figyelmem. Vagy aki csokorba szedi mi is történt (de szerintem semmit nem hagytam ki😂) . Köszöm szépen előre is. Másfél év brutal idő annak tükrében hogy mi történt azóta vagy mi nem.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.