Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Alá akartak támasztani csak nem jött össze ezért került ki. De ha kikerult, márpedig kikerult az, amivel ok azt hitték alá lesz támasztva a 210 az cumi. Hisz más oldalról kell megkozeliteniuk a dolgot. Meg mindig "alá kell támasztani" a 210et, ami úgy fest mint Laszt, akarom mondani sehogy 😂
Nekem van egy erős magán várakozásom👍 Illetve bizonyos üzleti körök szó beszéde. 1. Jön az ipar 4.0 ez tuti sok nagy ill közép cégnél találkoztunk a deltásokkal mi okos raktározással foglalkozunk robotok!!! 2 ez a lényeg mindenki a 4ig be várja a Telenort az AH keresztül kérdés A főnök miért adná az aranytojást tojó tyúkot egy mellék embernek? A többi giga ner lovag hoppon marad? Az állami megrendelésekkel elvannak meg máj holdaznak azt annyi!!!! Se kaszinó se TV2 nem kaptak!!! A meg vételhez az eximbank vagy az új gigaban adja a hitelt vagy a garanciát!!! Lőrincé lesz a bennem vezetett részvény elszáll az árfonyam azt a különbségből meg is van a Telenor!!! Barnának megköszöni azt mehet a Giga bank élére!!!! Na hogy hangzik🤔🤔🤔?
Mi lehetett a közbenső ügylet?! Viszont kikerult a "közbenső ügylet" ami szvsz megalapozta volna a 210 et és a kibocsátást, az cumi mert végképp nem tudják alatamasztani a 210 et. Pont az lett volna a lényeg a "közbenső ügylet" szlogen alatt. Mas útról kell megkozeliteniuk a 210 és arfolyamot. Lehet nagy faszsagot irtam de kb igy értelmezem.
Ezért kapták a bírságot. Az MNB azt állította, hogy az apport ár nem volt kellően alátámasztva egy bizonyos közbenső ügylet kapcsán, viszont ez a közbenső ügylet a végleges szerződésből kikerült, így a Delta álláspontja az, hogy a bírság nem jogos. Ez a közgyűlésen a jogászuktól hangzott el.
Már a kopasznál is volt hasonló.... Már pontosan nem emlékszem a szitura,de vki kapott sok sok részvényt az akkori árfolyamnál,jóval jóval magasabb jegyzési áron... Soha nem volt még a közelébe se. Tehát nem újkeletű a játék.
Nem lehet hogy nem tudják igazolni miért 210 Ft on akarják a 90 Ft os részvényt, a 30 mrd erő delta és ezert hianypotlas cím gyanánt vissza dobják?! Ezen kívül csak arra tudok gondolni hogy szándékos az idő húzás.
Legalább ez mókás 😛 én is tudnék szépeket de a deltara és azokra akik osszák az észt és elveszik a kisbufik pénzét!!! BUX BUX teeeeee a világ szégyene amikor minden megy te akkoris lefele csak az egész egy hanyadek a zöld foki szigeteki GIX többet ment mint ez a tőzsdének nem nevezhető
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.