Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Iskolazárat szeptember elejére tervezik BM. infó😞 Érdekes minden index ralizik a Neres bux meg speka fék🤔 érdeke állam bácsi meg szórja a milliárdokat a kassza meg full üres!!!! 😠😠😠
Igen. Van az a mondás, hogy a tőzsde imádja a jó híreket, megbirkózik a rossz hírekkel, de gyűlöli a bizonytalanságot. A korona második hullámmal kapcsolatban annyi a pozitívum, hogy már nincsen meg az a hisztérikus, bénító félelem az ismeretlentől, ami a korona megjelenésekor volt. Ennek ellenére ugyanúgy beszakadhat minden dupla aljra, majd lehet belőle W felpattanás. Bízzunk a legjobbakban. Nekem sincs kedvem végignézni egy Nutella 15 Ft-ot, meg Delta 40-50 Ft-ot. Senki nem okos most. Aki azt mondja, hogy igen, az természetesen hazudik. 😂
Tiszta szívből jó indulattal kívánom, hogy legyen neked igazad. 👍 H9gy a fenebe is kivanhatnek mást ha én is benne vagyok🙂De én azért kicsit fenntartással kezelem 🙂 tudom unalmas a virus para de elkezdodott, hamarabb mint vártam (lásd total határ zár, annak azért lesz némi következménye, és innentől hétről hétre nagyobb szigoritasok jönnek úgy caklipakli ami pár dolgot megfog mozgatni)
Ezeka napi pár 10 milliós forgalma picsafüst, úgye nem gondolja senki komolyan, hogy ezt a nagyok generálják😄😄😄 ezt 1,2 speka csinálja. Ha megindult lefelé vagy fel👍👍 az már több 100 milliós forgalomnál lehet nagy halacska!!! Bízom benne, hogy valakire még várnak vagy valaminek a halyére kell kerülni!!! 🚀🚀🚀
Továbbra is tartom hogy szvsz indul az őszi ralli nemsokára akár kövi héten is akár most már. Vége a nyárnak, szabiról vissza a brokik, nyugatiaknak, usakoknak lemaradó indexek, sztorik csábító. További optimizmus nyugatról, keretszerződés, online oktatas, nagy nevek, különböző területekről, továbbra is biztos vagyok az iranyban. Es a NYOMTATÓKAT se felejtsük ki a sorból!!4!44!
Én azért nem mondanám azt hogy lehúzás 🙂 De egy éve ez csak lefelé megy ez tény. Delta ide, Delta oda. A honokozas mindig mas szinteken megy persze lefelé. Mar unalmas hogy minden jött ment nyer, de aki évek óta benne van az cumizik. De nézd ennek a cégnek ez a valós értéke. Tavaly október dec között kellett volna dobni mert tudni való dolog volt, hogy sok idő és le fog menni a reális szintre azaz a delta árára. Azta. Kivarni és vissza venni. De hát az ember mindig utólag okos🙂 (Mai napig tartom azt az álláspontomat hogy ennek egyszer már megvolt a teteje. Ez az én EGYIK véleményem semmi több egyelőre ez a befuto, sajnos. Egyelőre semmi más nem látható csak az amit hónapokig írtam fújtam, itt vannak, legalba vannak, szet tömik őket pénzzel és pont) Ezek a negatív dolgok tények eddig, a többi pozitív dolog pedig egyelőre csak feltételezés . És ez véleményem nem a heti kereskedés vagy a mai miatt van, mert pont én vagyok egyik akit nem érdekelnek ezek a 5 - 20 Ft os játékok fel le. Érdekeljen azt aki forintos vonatra szállt 😜
Osszegyurtam mindent a céggel kapcsolatban a leendő eseményekkel, elengedtem ezt az évet.... Boldog leszek ha 100 körül elkezdhetem eladni ebben az évben minden hónapban a pakkom 10 15% - át. 8 hónapon belül ami mar a max idő nálam az egészet . Azaz áprilisig szépen fokozatos. Persze azért arra ügyelve hogy maradjon 😜 Persze vannak dolgok amik ezt a tervet felulirhatjak.
Köszi. Mára szerintem ennyi. Jövő héten szeptember. Hó közepén (14) MNB. Remélem mindent rendben találnak és nem kell hiányt pótolni. Aztán talán történik vmi érdemleges. Mert ha nem, akkor a második hullámra hivatkozva össze fosatnak megint mindent. Meglátjuk...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.