Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
TEBESZ pert lezárják lassan közös megegyezéssel. Ez elhangzott a közgyűlésen. A 210 Ft kérdése kardinális volt a perben. Ezek szerint feloldására került a probléma vagy a bíróság felé dokumentumok lettek becsatolva. Mi ennek részleteit mikor tudatjuk meg? Mert ha ér 210 Ft-ot akkor baromi nyugodtan alszom covid 2.0 ide vagy oda.
Az miért jó ha a 210 Ft os részvények 90 Ft körül kerülnek bevezetésre? Annak milyen számviteli, gazdasági vagy egyéb előnye, jelentősége van?? Azon kívül hogy ciki? MNB felé igazolni kellett, konyvvizsgálónak alá kellett támasztani hogy ér annyit. Mit tudnak ők amit mi nem? Mi ér ezen 210 Ft - ot miközben 90 alatt az árfolyam? Ha nem ér 210 Ft ot akkor az masszívan BTK alakzat. Ha ér annyit akkor miért 90 az árfolyam. MNB vel lehet takarózni de egyszer lejár az utolsó hiánypótlás is és élő kell állni a farbával. Türelmesek vagyunk egy darabig. De elfogy lassan.
En pedig úgy látom, hogy van 2 3 kritikus hét arra hogy 100 fölött legyünk. De az is kérdéses. Szept végétől okt elejétől pedig jó esetben szint tartás, nagy jó indulattal.
Hetesen is nagyon durván be van szűkülve. Szokták mondani, akkor megbízható a fordulós mozgás, ha minél több időtávon ugyanazt mutatja. Itt 1-2 hét és erős elmozdulás lesz. Én jobb szeretem ha a bollinger alján tanyázik az árfolyam szűkülés esetén, mert akkor jobb eséllyel felfelé tör ki.
Hetes RSI (43,74) a május 11-i héten volt legutóbb ilyen alacsony , a rákövetkező héten 84-es min. és 106,2 max. mellett 98,7 - en zárta a hetet - hasonló jöhet a jövő héten is szvsz.
Csak néztem, hogy szept. eleje.. BM infó? Szvsz most (is) TA kereskedés van itt, napos csárton bolli alj (88,44) alá zárt ma , RSI 33,72 - szóval TA alapon napok múlva fordulós a dolog.. (így látom továbbra is - napos bolli tető 95,15, beszűkült rendesen)
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.