Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nalam 100db lenne barmilyen reszveny eseten.Kis reszvenyekben az is vicc lenne,de legalabb nem par darabbal szorakoznanak.Hetvegi nagybevasarlasra kellett neki.1 kilo kenyer es 1 kilo parizsi.
Remélem kirohad a feje!! A bet is ludas,100 ezer forint alatt nem engednék kötést. Te bohóc,meséld el a barátaidnak,hogy 1500 ft értékben csicskáskodsz...márha vannak barátaid.
Irónia atment latom🙂 5 eves tavlat sztem ha így jobban tetszik. Fél év alatt 1000 1200 terem? Hol van a 60 70 ezer terem. Szerinted ezt 1 év alatt lehozzak? Ne már 🙂 Az hogy mi avul el meg mi nem arról ne beszéljünk mert 50 éve elvagyunk avulva mindentől. Egyébként meg ha az alapok kilesznek már helyezve onnan nem lesz "annyira macerás a dolog mint most a nulláról"
2 m gyerekről beszélnek. Egy osztályba számoljunk 30 gyereket Az 60 65 ezer tanterem Ostalyonkent 5-12 tekercs Számoljunk egy 8 as atlagot 60 ezer terem x 8 tekerccsel=500mrd Ft a kiepitese. Plusz havonta 1.2 mrd az elofizetes. Brutal összeg. Viszont egyelőre 20 ezer diakhoz ér el a dolog. Ami azt jelenti kb hogy 500 700 terem. És még 1 x ennyit szeretnének. Na ez az oktatás 1-2%-a. Ha ilyen ütemben fog menni akkor 10 ev alatt végére is érnek.
Tök jó! Én csipem a digitális cuccos világot igaz alap szinten érték hozzá de azért nagyjából minden kütyüt megveszek. Tok jó mert van gyermekem, örülök hogy "modernebb világba" fog menni a dolog, ami máshol 10 15 éve van. Tok jó alternatíva a virus ideje alatt, egyébként sztem előbb utóbb mindennapos lesz.Próbálom finoman félteni a kérdést, de minket itt a részvényben hol érdekel hol érint hol van ki hatással mit nyertünk ezzel!? (a kérdes úgy osszegezve szólt nem cél iranyosan neked nehogy félre érts) Marc Juni körül sokan vártuk ezeket a híreket augra szeptre, hogy közünk lesz hozzá, brutal pénzt kell beletenni. Hát el is kezdődött valamilyen formában, de hogy ránk nincs hatással az is holt biztos. Nyilvan a hülye paraszt mint én, azt gondolná hogy több mrds megrendelsekre csak meg meg indul kicsit a kis csoze arfolyam. Mondjuk elindult. 😁 Egyelőre semmi más nem látható csak az amit hónapokig írtam fújtam, itt vannak, legalba vannak, szet tömik őket pénzzel és pont
Ami esélyes lehet, de ez csak magánvélemény, hogy vége a balatoni szezonnak, a haverok jót kaszáltak és jöhet a nagy bejelentés, miszerint újabb COVID hullám elért minket, emelkedik a napi esetszám stb stb... ígyhát újra korlátozások... aki tudja az kiveszi a pénzét és várja újra az alacsonyabb beszállót. Jó példa pl. a 4IG mai közzététele. Óriási profit, nagy megrendelések, de minuszban van, senki nem piszkálja..
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.