Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Sziasztok! Nagyon nem szeretnék a filléreken fennakadni... viszont a Randomnál, én nem vagyok elég ügyes, vagy másnál is úgy van, hogy pl. 90,5 árfolyamon nem tudok venni... csak 90,0 vagy 91,0 .... De gondolom akkor eladni is úgy tudok, hogy nincs benne "filléres" tétel? Viszont a kötéslistában pedig simán látok 90,2 vagy 91,3 tételeket... vagy ők hol köthetnek?
Nem voltál te ennyire szégyenlős bro 🙂 Akkor másképp teszem fel a kérdést. Decemberre egy szép számú részvényt látsz a folyamatok végével vagy max egy kicsit megindulunk oszt jó napot
Igen emlékszem micsoda hype volt 4ig kapcsán Tsys pletykára. Itt ennek nyoma sincs. Ennek nyoma 2019 év végén volt. Ott aki élt és mozgott benne volt. Mindegy. Bízom az őszben változatlanul.
A fene sem tudja. Szerintem ezzel kapcsolatban 3 cég jöhet(ne) szóba a bétről: 4IG, DELTA, OPUS DE!!!! .... Ha ennek a veszélye fennállna, hogy a 3 cég közül valaki vághat magának a Telenor tortából tépnék az árfolyamát annak mint az állat. Ne legyen igazam és jöjjön ide a Deltába.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.