Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Barni volt? Vagy barnás lett a gatyoja biztos mert tudta ,hogy ezekkel a deltas szektas kiedzett emberekkel kell szembe neznie?😂 Kva2020 lehetne mar 21....
Berkivel beszéltünk pár szót a végén , nyilván nem mondhat semmit , de azt elmondta ök komolyan gondolják, nem akarnak eladni Barnával...ja és fórumozik is...Az új részvények engedéjezése már az MNB -hez be lett nyújtva....ök ülnek rajta
😂😂😂 Ez meg a másik. Szar az egész BÉT most. Én sokat biciklizem, kirándulok, naralunk stb. Igyekszem minél kevesebbet amortizálni magam ebben a phoshtengerben. Írta egyszer egy kolléga, bárhol megvesz valamit, berakja a kívánt profitcélra a pakkot és várja az sms-t, addig rá sem néz. Ilyen ínséges időkben kb. neki van igaza.
A felügyeleti eljárás oka az volt hogy nem volt minden infó alátámasztva a Delta biznisz kapcsán. Utólag alá lett konyvvizsgáló támasztva ami igazolta a deal valodiságát.
Amikor mindenki vár valamit, nem történik semmi. Amikor senki nem vár semmit, akkor történik valami. Ezt már sokszor mondtam. Ez a tőzsde. Fel a fejjel gyerekek, lesz ez idén 150-180-200 Ft, ebben biztos vagyok.
Nem hogy ma....😂 Gyors lezavartak a kotelezo dolgokat,teljesen rendben van. Azt hozták amit előre leirtak. Van aki azt hitte megvaltjuk ma vilagot? Le volt irva tisztan pintosan mi a mai tema.Elfogadtak mindent, mindenki a helyén?! Akkor johet a cegbirosagi cucc es a részvények bevezetése ,majd utana az lesz erdekes, hogy mi lesz es meg onnan mennyi ido. addig csì Jolvan ez igy. Remelem 2 heten belul megtortenik a fent emlitett dolog. Ceg birosag "rip rop meglesz" nem ido,a kva reszveny a kerdeses mit mikor hogyan akarnak.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.