Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Tehát a tisztségviselők választása és a ASZ módosítás volt napirenden, ehhez nincs mit hozzáfűzni, megtörtént. Dióslaki közölte, hogy az első perben valószínű közös megegyezés lesz, a második pedig okafogyott(?) ha jól értelmeztem. A bírsággal kapcsolatban elmondták, hogy a Delta továbbra is vitatja. Az MNB azt állította, hogy az apport ár nem volt kellően alátámasztva egy bizonyos közbenső ügylet kapcsán, viszont ez a közbenső ügylet a végleges szerződésből kikerült, így a Delta álláspontja az, hogy a bírság nem jogos. A részvények bevezetéséhez a tájékoztató MNB általi jóváhagyása szükséges, júl.31-ig beadják azt az új verziót, mely a mai kgy döntéseit is tartalmazza. Berki úr álláspontja, hogy a lockup a bevezetéssel kezdődik, amit átvett Kadosától arra is van lockup szerződése. Nekem kb ez volt a lényeges infó, aki ott volt, majd egészítse ki a saját meglátásaival.
Sekmi komamnak a masik oldalrol volt egy nagyon jo kerdese.Feltennem mert hatha itt valaki megtudja valaszolni mert a valaszt en sem tudom. Milyen celbol tortent a 153 m db !!! Reszveny kibocsajtas? Azon kivul hogy a koveteleseket vettek meg. A delta tranzi volt 125m ami 210 et igert. Meg az sincs a kanyarba seeee A 153 meg a semmire? Vagy mire? Tobbet kaptak mint aki a deltat adta?😂😂😂 Vagy reszqranyosan a 153 ert hoznak 30 40 50 mrdt a cegbe?mondjuk 250 es reszveny szamert? Igy osszegezve lehetne 70 80 mrd ero ceg 200 250 ft os arfolyammal.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.