Szerintem meg hülyeség számolgatni, mert fogalmunk sincs a megbízás értékéről. Számolhatjuk, hogy mennyi mákszem van a zacskóban, de amíg ki nem bontjuk, addig nem tudjuk megszámolni!
De most, hogy jobban belenéztem, Te ezt mennyire megalapozott információnak véled? "Szerintem az oktatàsban résztvevő 1,5 milliós szàm sem annyi.(én is összeadtam korábban és ennyi jött ki!)Csakhogy a cikkben lenyilatkozta a Voda illetékese, hogy az óvodákban is működik már itt-ott az okostanterem!Tehàt az ovis létszàmmal is kalkulálni kell pluszban valamilyen szinten,a 1,5 milliós létszàm fölött!Ez tovább emeli a szükséges hardverigény darabszámot!Ami nekünk természetesen jó lesz!(Tovàbbi interaktív táblák,tanári(óvodapedagógusi) laptopok,diák tabletek biztosítása a Delta àltal!Nem gondolom, hogy a dolog megáll csak az oktatási szakterület digitalizàciójànàl!!"
Nem a maiakra gondoltam az álhíreknél, hanem a korábbiakra, de szerintem még ma is lesz belebegtetése egy-két hírnek. De ezek lehet, hogy nem is álhírek, csak óhajtott elképzelések a cég jövőjét illetően.
Néha át-átnézek a szektásokhoz, ha éppen abszurdumokat akarok olvasni. Az OTP-t, mint "nagy testvért" emlegetik, stb. Azért respekt, hogy ezen az árfolyamon, kitartó felbeszéléseikkel és fake news-aikkal tudják tartani, mert úgy látszik, sokan vannak, akik összetévesztik a tényeket a reményeikkel. :)
Igen, most éppen a pandémia miatt a közgyűlés helyett eljárt igazgatóság határozatait támadták meg a tájékoztatás hiányára, az Alapszabály módosítására, stb. hivatkozással, de - szerintem - azzal, hogy a cég honlapjára kitették a napirendi pontok előterjesztéseit, eleget tettek a tájékoztatási kötelezettségüknek, ha ezt a meghívón is feltüntették, és ha az Alapszabály módosítása kizárólag a könyvvizsgáló nevének és adatainak módosítására irányult, akkor az is bukta. De azt úgyis át kell vezetniük a cégbíróságon, amelyik hivatalból vizsgálja, hogy a változás alapját képező, Alapszabályt módosító határozatot jogszerűen hozták-e meg. De indított már pert - többek közt - a Takarék JZB közgyűlési határozatai ellen is Dióslakiék, azt is simán bukták. Azt az ügyet még közelebbről ismertem ....
Kösz a cikket! Azt már többször olvastam, hogy ez a TEBÉSZ-es Dióslaki, akit egyébként nem ismerek, olyanba és úgy tenyerelt bele, hogy abból a részvényesek jöttek ki rosszul.
Kösz az infót, ma csak egy-két alkalommal néztem a fórumokra, de a szektára nem. Azért úgy látszik, talán mégsem írtunk a valóságól elrugaszkodott véleményeket.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.