Oke de el ne higgyük már hogy 16 ft ra ez lemegy rest tolteni. Egesz csaladot betolom 16 ft nal ha lenne olyan alkalom. Baaaar sokan beszelunk itt 800 - 1200-2500 as arfolyamokrol. Sztem elso kettő realis lehet ha befutnegy bomba. De ha megeroszakolom a gondolataimat es azt mondanám hogy oke lemegy 16 ra, onnan 210, az 13 15x guba annak aki onnan lesz. A tobbi 100 folott meg oruljon ha vissza jott a penze. Nem tudom ez nem fekszik nekem...
Ugyan nem nekem szól a kérdés, de az Opus és a 4iG teljesen más kategória. Annyiban hasonlítanak egymásra, hogy a nagytulajok játszanak velük. Egyébként a hivatkozott két részvénynél már korábban lementek ilyen, vagy ennél még alacsonyabb szintre rést tölteni. Ott - szerintem - most azért húzták meg, mert a nyilvántartási és a bekerülési érték közötti különbözetre iszonyú mennyiségű céltartalékot kellett képezni ..... De azok jó cégek, dőlnek hozzájuk a megrendelések, fundamentálisan erősek még akkor is, ha az Opus egy kissé megroggyant a Konzum miatt.
Igaza van! De a 16 az azért eros. Konzum opus 4 ig nel is lementek ilyen szintekre rest tolteni mielott megindultak volna? (nem tudom azert kerdezem) Nem arra vagyok kivamcsi hogy felment 15 20x árra es onnan jottek vissza rest tolteni.
Pont idevág egy dalszöveg! "Álmodj királylány,Ahogy a mesében oly békén. Álmodj királylány, Az is álom volt, hogy éltél. Nekünk is álom vagy ma már." Hát csak álmodozzatok! :)
Addig nem gondolnám, hogy lemegy, mert azért eddig a 60 általában megfogta, de akik játszanak vele, 60-ig bőven levihetik, ahol megint beszállóm lesz nekem is.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.