Nagyon képben vagy látszik. Töltsd le a hisztorikus adatokat az otp-től. Elég sok otp papírom volt sokáig, így eléggé beégett, hogy a papír névértéke volt 100Ft, nem az árfolyama. Ez kb. minden osztalékról szóló igazolásban szerepelt. https://www.otpbank.hu/portal/hu/IR_Reszvenyadatok
Lehet 96 volt már nem emlékszem, de előtte már évekkel vetem papírt, akkoriban még nem néztem minden nap, az orosz válság után kezdtem a napi figyelést:-))
OTP nél voltam, a teletekszet néztem a 15 perccel késleltetett adat alapján kereskedtem, néztem a mozgást, és úgy kellet telefonálni a brókernek, és vétel vagy eladást ő intézet:-))
Akkor már régi motoros vagy k&h equitisnél kezdtem Kulcsár botrányt követő megtisztulás után, az sem ma volt. De előtte volt, hogy sorban álltam mol részvényért.
Ki mondta, hogy versenyezni akarok veled, hogy Te milyen matuzsálem vagy. Arra reflektáltam, hogy nagyon mellé lőttél csak ahogy szoktál. De tudod,hogy csak 9 es 12 között mehetsz boltba!
Na egymás után jönnek az igazgatósági tagok a Delta pártközpontban bebiflázott, felprogramozott szöveggel:))) Milyen népszerű a topicod a körükben Marsi. Nem emlékszem, hogy mikor volt otp, molly és ricsi papírom, hogy Bogsch Erik, Hernádi vagy akár Csányi a portfolio topic-okban írogatott volna Marvel hősös vagy batman-es alsógatyóban álnéven:))) Jó ez a papír na, mondom én:)))
ma vettem est részvényt amerikában és most adtam el a delta részvényt tokioban ,azért igy csináltam mert addigra járvány volt amerikában de tokioban már nem ,de lehet hogy forditva volt ,találják ki hogy volt,..........na kb most ilyen a média megtévesztés mindenhol.komollyan mondom kidobok mindent a kukába ahol informácio jön.
Milyen papírod van? úgy látom a magas lóról beszélsz, mintha te lennél valaki. Itt most az lényegtelen hogy te a deltába igazgató vagy, itt ha írsz csak 1vagy a sok közül, ezért ajánlom szállj le a lóról, itt akarsz beszélgetni. ha meg csak szemétkedni jöttél? akkor told el a biciglit.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.