Durvan 2 eve figyelgetem a hozza szolasait,természetesen csak a deltaba, regebben est be. Ahogy az estbe is forgolodott az nagyon szepen korbe irta magat! Amikor magahoz hasonlo embereket latok vagy hallok, az elettol elmegy a kedvem! Ajanlom menjen vegyen gerincet!
Nekem itt már semmi sem tud meglepetést okozni! Csak érdekesnek tartom. Remélem, akik olvassák - szektások - elgondolkodnak. Persze, amíg lehet rajt árnyereséget profitálni, én sem zárkózom el az elől, hogy beszálljak, de nem stratégiai befektetőként.
Személyiségi jogok. Schon gehört? Nem írhatom ide, hogy melyik nick mögött ki van. Úgysem csak egy néven írogatnak. Ha egyik lelepleződött jön a másik ugye?;-)
Vagy búgócsigáé a fake news terjesztéssel történőt, ki tudja? Az ilyen állításokat bizonyítani kéne, nem véletlen, hogy konkrét nevek helyett homályos célozgatásokat látunk csak.
Engem is kiraktak, mert terhes az igazság. Köll a pénz nekik piszkosul a kehes motor sosem fog beindulni hiteltörlesztés meg költségek viszont esedékesek..
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.