Jó a gondolat meneted, most nem a deltára gondolok hanem összességében túl heppi a hangulat. Szerintem
a DOW hamarosan fordul akár már holnap is, és utána pár napos esés jön,
vagyis ha nem vagy benne most semmibe akkor érdemes holnap a kezedre
ülni, mert csúnya beragadás lehet belőle, és most nem csak a deltára
gondolok.
Te vettél előbb! és te a teljes tőkédet buktad! emlékszem rá. Én 2ft különbséggel eladtam de te mindent buktál, részemről a téma lezárva, és ha csak azért írsz ide hogy trollkodjál akkor ne tedd! ellenkező esetben kénytelen leszek kirakni innen!
Jó a gondolat meneted, most nem a deltára gondolok hanem összességében túl heppi a hangulat. Szerintem a DOW hamarosan fordul akár már holnap is, és utána pár napos esés jön, vagyis ha nem vagy benne most semmibe akkor érdemes holnap a kezedre ülni, mert csúnya beragadás lehet belőle, és most nem csak a deltára gondolok.
lemaradtam de legalább nem kell idegeskednem ugysem érek rá ,amiote nincs virus mert ugye minden van csak épp az nincs ,annyi dolgom van hogy az csak na ,és nem rendeltetés szerüen járom az utcákat,természetesen telefon nélkül,és csip nélkül.tehát látnak vagy mégsem,ök átvernek engem legalábbis azt hiszik,ezért én verem öket át.
Azért azon is gondolkodom, hogy sokan vásároltak 85-körüli árfolyamon, akik lehet, hogy ennél magasabb árfolyamon szeretnének realizálni, ezért egy kicsit még várnék. Úgy látom, hogy Te egész jókat, reálisakat írsz a szektások fórumában. Honnan a nickneved? Horgász a pácban? :)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.