Szerda csutre varnek egy kis emelkedot de nehogy megvicceljenek egy hetfoi keddi kezdessel eses nelkul. Bar eddig longba ultem itt mindig , de utoljara mar vettem 48 nal. 70 korul vennek kedden egy kis kanyarra valót.
Dehogy adom! Majd, ha visszamegy. :) Ha nem, akkor a többi behozza a buktát! De azért Téged figyellek. Elég reálisakat írsz. Egyébként csak most vagyok és régebben voltam jogtanácsos, de közben egyetemi meghívott előadó (de nem a a Ttp-ből és a Hpt-ből. :) ) stb. is. Ha már a titulusoknál tartunk. De soha nem szólíttattam magam az éppen aktuális titulusomon. Sőt, zavart. A keresztnevemen szoktak szólítani. Necknevemről - lányom első diplomája egyiptológiából volt, és a jegyzeteit nézegetve találtak a Sekhmet istennőt (Sekhmet Hathor megtestesülése, pusztító egyiptomi istennő a halottak vérét iszik) :), - az ezeken a fórumokon már itt lévő Hathor inspirált - amiből aztán kihagytam a "k" betűt, mert sok helyen az már foglalt volt, így lett a nickname Sehmet. :) Azért, hogy ezzel is képben legyél. :)
Bizonyára egy kicsit frusztráltak. Engem ennél sokkal kevesebbért tiltott, illetve tiltatott ki Plutó, akit egyébként más helyekről korábban már többször kitiltottak. :)
Azt nem ismerem. Azért az esetek 80-90 %-ában az MNB keresetének megfelelően, illetve amennyiben az MNB alperes, az ellene indított perben a felperes keresetét elutasítja a törvényszék.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.