Jövő héten lehet, hogy fizu sem lesz ilyen válságos időkben. Tescoban meg vmi érthetetlen okból kérik ezeket a matricákat a pénztárnál. Szóval mindenki szereti a pénzt csak van aki bevallja van aki nem. Az biztos, hogy csúnyán átmosták a fejecskédet gazgatóság emberei, mert valójában ők is csak a pénzt szeretik, ha ez eddig még nem tűnt volna fel.
Itt mindenki pénzt akar keresni! ide nem azért járnak mert unatkoznak az emberek, a tőzsde állandóan változik, ami ma sokat ér az lehet holnap már 0 Ft, lásd olaj, és egy ilyen piacon te állandóságot vársz? mert ha igen akkor vagy nem értesz hozzá vagy képmutató vagy és hűjének nézel mindenkit.
Valami azt súgja, hogy valami deltás vezető osztja itt az észt nekünk. Pedig semmit nem csináltam, csak fexem és pénzt keresek. De az biztos, hogy vasárnap este majd megpróbálják egyben tartani és terelgetni a nyájat néhány pulival:))
Hétfőn pl ha leöntik gyorsba 70ft akkor a kicsik már nem adják,mondván hogy már sokat eset, aztán majd kedden is öntik szintén vagy 50millió a zsebbe nekik, és így tovább, a kicsik meg szépen végig nézik ahogy a pénz le fel sétálgat:-))
Mindkét írásoddal maximálisan egyetértek! A deltával kapcsolatba viszont meg kell mondanom hogy én már régóta tőzsdézek de ilyen profi csapatott mint a delta igazgatók még nem láttam. pontosan tudják mikor kell a részvénybe belenyúlni, most pl biztos vagyok benne hogy hétfőn ők öntenek először, így gyorsba keresnek kb 20-50milliót, aztán engedik hagy essen, és amikor eljön az ideje akkor meg indítják, figyelem őket, profik.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.