Álmodj királylány ill igazgatósági tag:) Be kell hozni a tegnapi bét leállás miatti sovány napot, mert egyre kevesebb a balek, belefulladtok az adósságba, tömjétek az libát!:)
Nah erre nem írok inkább semmit! A te szádból ez nagyon szarul hangzik! De mindegy is menthetetlen vagy! Tényleg ez volt az utolsó,hogy ide írtam! Ez már a képmutatás teteje amit te csinálsz! Auf Wiedersehen!
Otó papírom egyébként még nincs, mert wallisba vagyok beragadva, de hamarosan lesz, mert tudom hogy jó lesz, és azért szólok hogy te is meg mások is pénzt keressenek.
Én már öreg vagyok ahhoz hogy hazudozzak, ezért mindég azt írom amit gondolok, sok ember nem szereti ha valaki az igazat írja, én is sokszor rosszul viselem ha mások írják, de mindenek előtt embernek kell maradnunk:-))
"De semmi gond holnap veszek, mert gondolom nagy dolgok lesznek otóba, az
se gond ha 220ért veszek, mert szerintem 6-800ft lesz hamarosan az ára." Ezért megy a sok mínusz! Ezt mantrázod a részvényekben!
Szépen jönnek a minuszok, mint ha miattam esne a papír, most szólok hiába nyomjátok a sok minuszt, semmi nem fog változni, nem miattam esik a papír árra! Az esés azért van, mert itt mindenki pozitív hírt várt ami nem jött meg! ezért szépen csorog le a papír!
Sajnos ma is lemaradtam otókáról, mert halaszthatatlan ügy miatt egész nap távol voltam, pedig látom ma is emelkedett. De semmi gond holnap veszek, mert gondolom nagy dolgok lesznek otóba, az se gond ha 220ért veszek, mert szerintem 6-800ft lesz hamarosan az ára.
Senki nem mondta, hogy minden úgy jó ahogy van most a cégnél, de papír nélkül mi visz rá titeket, hogy a cégget tiporjátok a sárba és most ne gyere azzal,hogy te csak meg akarod menteni azokat az embereket akik ide fektetnének. Mondom sürgősen kezeltesd magad!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.