irány 50 alá , tulértékelt a lufi , felhúzták 1 picit , megy majd vissza helyére 40 alá , vigyázzatok a´ pénzetekre ! Irtam 160--120 - nál is , aztán 35 lett
Hát a 20% érvényesült 😅 Szerintem azt senki sem vitatja, hogy a közölt jó hírek árértéke bőven nem ér fel egy ekkora növekedéssel. 50, de akár 45 felettől már csak spekik rángatják, én pedig nem látok a fejükbe, h mikor melyik papírt nézik ki maguknak. A delta viszonylag magas forgalom mellett elképesztően alacsony értéken futott évekig, miközben régen volt négyszámjegyű is, valszeg több ember fejében megfordult, h egy ilyen papír többet érdemelne (még tíz feletti P/E-vel is), ezt használhatták ki a spekik. A vonatra most többen csatlakoznak, majd eljön az a pont, amikor beindul a leöntés. Nekem is van amúgy már deltám, de csak stopal merek benne maradni.
"Labanc
hétfő, 12:12
Szerintem is a felrántás már megvolt,
ilyenkor az esetek 80%-ában lassú lecsorgás jön, főleg ha nincs mögötte
elegendő hír. Lehet itt beböfögni az srv programot, de idén számos más
prémium kategóriás cég szavaztatott meg szinte ugyanilyen szövegezésű
határozatot, aztán hogy abból mennyi valósul meg, az teljesen az adott
menedzsmenten múlik, de ahogy tudom, nem a deltáé a leghitelesebb..." Ezt 50 forintos árfolyam alatt írtad,most 65 ft!!
Ez csak kifogás, jórészt szimplán a spekák ránthatták fel, mintha ezt összebeszélve minden négyhavonta megtennék 1-1 részvénnyel... Itt a béten sokszor semmilyen logika, lásd az appot, amely bár a deltánál ötször alulértékeltebb P/E alapján és osztit is fog fizetni jövőre, mégis azt dobják...
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.