Ugyan, kérlek! Ebből a fillérező papírból kimaradtam, de olyan blue chipekből, mint a Telekom, az OTP, már nem és azok kisebb kockázattal, nagyobb likviditással, ergo nagyobb befektetésekkel többet hoztak. A Deltán pedig évekig ültek 36 forintos árfolyam körül, és még az állampapírok kamataival is minimum 50-60 Ft-ot lehetett elérni 36 Ft-tal. Igaz, én 48 Ft-on szálltam be a Deltába a hírre, de 50 %-os emelkedésben már ki is dobtam. Egyébként a Telekom már két és félszerese körül jár a tavalyi 400-ról, és az OTP is már kétszerese a 9k-nak, de az Opus is három és félszerese a 106-nak. Korábban tényleg jóindulatúlag jegyeztem meg, hogy 80 felett már - figyelemmel a fundamentális és technikai elemzésre, a kisbüfik pszichikai felhajtóerejére és az értéktőzsdére adaptált Minsky-pillanatra - 80 felett szerintem a korábbi nagy kockázatoknál is nagyobb kockázatokat rejt. Persze, mindenki azt csinál, amit akar, ez csak az én szubjektív és relatív véleményem - a szólás- és véleménynyilvánítás jegyében, és nem minősül sem heccelésnek, sem pedig tanácsadásnak - hogy te is megértsd!
Mi volt ebben a személyeskedés? Nem vagyok frusztrált pont te vagy az ,hogy kimaradtál az emelkedésből, jókora nyerőben vagyok ellentétben veled. Nem Sok ész szorult beléd !
Ha ideges vagy, kezeltesd magad a személyeskedés helyett! Bizonyára megfigyelted, hogy a jegenyefák nem nőnek az égig, csak a kockázati éhség, és ha a vágyvezérelt illúziók nem jönnek be, akkor jön a frusztrált személyeskedés, vagdalkozás. Persze, ez megint IQ és EQ kérdése. :)
Itt meg mi történt ? Ennyi volt csak egy felrántás és kifújt ? Fél pakkom még a nyakamban a másikat kiszórtam. Ha holnap is esik akkor nem tudom mi lesz , bele se merek gondolni csak egy icipicit. Már majdnem 100 aztán akkora méretes zakót adtak mindenkire ,amire tényleg senki de senki nem számított maximum a bennfentesek. Üres a cég de egyszer csak kitömik bízok benne.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.