Mert te akkora mágus vagy az 500-as Opus vételeiddel! Másfél hónapja még 20forintra vártad,azóta 50%-ot emelkedett. Fel kell ismerni azt is ha rossz “irányra” fogad az ember. 120 forintnál bejött a Covid utána meg a háború! Vaktyúk is talál szemet😃
felbeszélte a blogfönök a papirt ( nem tom már a nevét ) aztán amikor dobta 160 nál azzal az indokkal hogy ujitja a lakását gyorsan megszüntette az Est média blogot. egyébként a felbeszélö havarjaival eggyütt. A sok tapasztalatlanok meg ülnek azóta is ebben a sz...ban , és várják a csodát , persze a kamu Béten minden megtörténhet , megtörténhet ,csak az esély nagyon nagyon pici
Azért vedd számításba a hype-ot, a apeka hatást. Te követed a pappert, emlékezhetsz rá, hogy üres tőzsdei vázként, meddig fel tudott szaladni az árfolyam. Most ahogy emelkedett, nem is tudom, valami 80 milla napi forgalom volt benne, ami azért ezen a pusztulat BÉT-en nem rossz egy ilyen papírtól. Anno meg pörögtek benne a százmilliós napok. Szóval a spekák be tudják azért találni. Tudom ez a lufi, de azért na. :) Peace
akik felbeszélték ott azok , az egész társaság a felbeszélök 160 nál leléptek , megis szüntették azt a blogot (Est média szekta) de azért vannak ott olyanok akik követöjük
inkabb ervelned kene hogy pontosan miertelsz 30 ft?Van valami erved is megalatsod hogy csak benyogod?Egyszer jott be neked akkro is azert mert bennfentes vagy semmi tobb.
Delta szektában várja a többég , de hát azért szekta , abban a reménybe vették a szektások a kamupapert hogy emekedni fog az árfolyam , jöjjön be nekik (nem fog)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.