Ebben a papírban - ismét hozzáteszem, hogy szerintem - a hír arra jó, hogy egy spekakört beindítson, aminek nem lehet látni a végét, de arra nem, hogy stratégiai emelkedést hozzon.
Nem latok a jovobe de sztem akik anno vettek 150 felett sosem lesznek kiolvadva!! Akiknel van rengeteg rv nekik pl 105 erdemes veteli napon egybe radobni hisz mindegy az ingyen * 105 vagy ingyen * 101
A Set-et eladtam 47-körül, most nincs, de gondolkodom, hogy így, 40-körül visszaveszem. Egyébként nekem sötét ló a Set. Van, aki esküszik rá, és van, aki bóvlipapírnak tartja. Elég hektikusan mozgott az elmúlt évben. Fogalmam sincs mi lenne a jó álláspont, de a tapasztalatom eddig az volt, hogy egy-egy spekakörön lehetett 10-20 %-ot keresni.
Ebben is egyetértek, reggel 80 felett venni enyhén szólva is "bátorság" volt. Ugyanakkor szerintem a jövő héten érdekes napoknak nézünk elébe a Deltát illetően. Szerintem hosszabb távon nem lesz rossz a papír, de ha jön egy olyan új tulajdonos/tulajdonosi kör, aki fantáziát lát benne, akkor az lenne a racionális, hogy lenyomná és ott venné meg.
Igen, tapasztalat, mivel eddig több spekakörben benne voltam, de +10 % után eladtam. De most azért valóban nyert egy pályázatot, amit lehet, hogy túlreagáltak/túlreagálnak.
Nekem volt 4iG-m, már túladtam rajt, és DMKER-em is van, bár az első körben még 100 felett vettem, aztán sávozással valahogy kompenzáltam. Egyetértek a haveroddal a Deltát illetően.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.