Én ennyire nem értek hozzá, nem is foglalkoztam vele, csak a szakmai cikkek egy részét néztem meg. De azért - mint eddig többször - benne lehet egy-egy felkör is, szerintem.
Nem teljesen üres. Ha összeadod a legutóbbi két félév EBIDTA-ját akkor az 255M HUF. Ehhez jön egy 6 milliárdos kapitalizáció - kinek sok kinek kevés. A probléma ott van, hogy az új részvényeket megkeletkeztették 0,75-ön és beszámolták majd 200-on. Mindezt tőkeemelésként próbáljak elfogadtatni pedig nem került több KP a cégbe. Ez ami nem ment az MNB-n és szerintem sose fog. Helyette: büntető feljelentés, újabb MNB vizsgálatok stb. Szerintem emiatt van bajban ez a papír az üzletemet - a hivatalos számok alapján - még csak kis szódával elmenne. v
valahogy igy ,amugy vagy lesz valami vagy nem kétesélyes ,viszont ,ha lerendezödik végre ez a részvénymutyi márpedig le fog,csak idö kérdése,akkor lehet egy rali,ha nem speka még lehet.csak akkor kisebbet megy
Engem ennél sokkal kevesebbért is felfüggesztettek a Szektába, majd miután azt írtam, hogy nem gond, nem is akartam visszamenni, kitiltottak. :) Nem ismerem a Delta belső viszonyait, éppen ezért kíváncsi volnék arra, hogy mit követtek el, és ez a tőzsdei kereskedésre vonatkozik-e. Azt gondolom, hogy sokan tisztában vannak - talán még a szektások is, csak nem merik bevallani, bíznak abban, hogy egy kicsit felmegy és alacsonyabb veszteséggel tudnak kiszállni - azzal, hogy a cég üres. Ugyanakkor a képet árnyalja, hogy a Takarékbank meghitelezte, amit arra is utalhat, hogy vannak vele tervek is. Majd meglássssssuk. :)
Ezek a részvények soha nem lesznek bevezetve. A MNB és Delta között nyílt háború zajlik és a vak is látja, hogy a Delta vesztésre áll. Talán ha nem követtek el volna csalást, lehet másképp lenne. A jelen Delta management rövidesen bíróság elé fog állni.
Annyi nem, de 60-ra vagy 60 alá is simán lemehet, hacsak nem akarják mindenáron 65 közelében tartani, ami teljesen értelmetlen, az mellett nincs forgalom és egy újabb kör indítására sem alkalmas. Mondjuk például 60-ról 75-re lenne egy elképzelhető alternatíva.
majd kiderül,meglátjuk ha meglesz részvénybevezetés akkor mi történik,mert azt szokták csinálni ilyenkor felspekázzák hogy tudjanak eladni az uj részvényekböl magasabb árfolyamon,na hogy itt most mi lesz és a mai válságban mit csinálnak ki tudja én sem vagyok jos.megérzéseim vannak ,az viszont nem tul jo most még,de fordulhat.és kézviszketés is 90% os
Ezzel teljes mértékben egyetértek, én is arra várok. Nem is értem, hogy egy-két milliós forgalommal mit vacakolnak, miért nem engedik le 60-ra, akkor legalább lenne likviditás és kezdődhetne egy következő "felkör".
sosem volt az csak a legvéresebb speka,vaknánál lehetett volna kiráky,viszont ezért még egy kör lesz ez biztos ki kell várni az alját és bevásárolni.50ft nem lesz de 60körül meglehet az alja ,
Annyira nem értek hozzá, de egy leszálló pályán lévő árfolyamú cégnél, amikor elapad a forgalom, akkor vagy színtet vált az árfolyam lefelé, vagy jön a gumicsont, de a csúcsok ebben is egyre alacsonyabban lesznek.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.