nem fog mert addig nézegeti mig megindul én is igy voltam,többször,aztán nem vettem le is maradtam.mondjuk lassan meglesz 51-52.ott talán érdemes venni,viszont ha rossz hir jön halasztás akkor megy a csorgás 40 ig ott érdemes venni,öszre meg csak meghozzák már a döntést és onnan duplázhat max.de lehet feljebb megy mint dupla,duplát 55 röl is várom azért ha elébb jönne a hir
Egyik, korábban a Szektában fórumozón, nem kevés Delta részvényt tulajdonló ismerősömet 100-körül biztattam, hogy adja el, és majd 60-körül jöjjön vissza. Aztán akkor nem adta el, de 80-nál igen. Most nézegeti, hogy visszajöjjön-e. :)
egy biztos ha lesz most majd egy rali ,és eladjuk lehet utána már nem szabad ennöl venni sosem,mert opusfiling lesz,max forintozni,viszont arra nekem se kedvem se idöm nincs.
nem bánnám ha menne egy rali 70 ig legalább,viszont ha hir jönne én többre várom,magyarul vigyázni kell nehogy tul korán adjuk,mert visszavenni nem fogjuk 80-100 nál és simán mehet feljebb is,ha megbolondulnak
szerintem sem ,remélem ,vagy megvolt az alja az nem kizárt ,de én még 51-52 várom azért,ha ebben a honapban megjönne a bevezetés,akkor már 55 lesz az alja ha nem mert összel huzák akkor simán 51
Nekem már a 65 is jó lenne. Nem gondolnám, hogy 30-40-re lezuhanna. Erre még a pandémia első hullámának pánikeladásában sem volt példa. Már valaki indíthatná - fel. :)
Törölt felhasználó2021. 06. 12. 18:51
Boris Johnson nagyon-nagyon aggasztónak nevezte a koronavírus delta variánsát
Törölt felhasználó2021. 06. 12. 11:38
azért várjuk ki a végét mert ha megszálják a sáskák ugyanis 2 éve nem ralizott kivétel a virusindulás,lehet ez még 100 felett valameddig
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.