Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
vége a III. negyedévnek és jelen pillanatban +/-0.xx % "nyereség"-ben van január 2. óta a DAX...
Törölt felhasználó2014. 09. 30. 18:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
Na igen,van az A-B-C-D-E variáns az első hullámban de ha nem az első hullám hanem a második eleje akkor B-C-E -D jön,de ha még sem a második hullámban vagyuk hanem már a harmadik végén akkor C-B_D-E-de ha még sem.... itt szoktam a fonalat,meg a türelmet elveszíteni,és inkább megyek kereskedni :)
ez az SP.. a 78 még technikailag indokolt volt, de ez a 82 csak kb. azzal, hogy egyik nagybank elnökének nagymamája ott még ki tud szállni nagy bukó nélkül a GE részvényeiből..
ja és a negyedév vége, igen.
Nem baj,ha rám céloztál,mindenesetre gratulálok,hogy beírtad -0.3-as SP nyitáskor az 500-as DAX-ot. Nekem most megremegett a kezem sajnos,pedig longban voltam...
Nem baj,ha rám céloztál,én mindenesetre gratulálok,hogy -0.3-as SP nyitásnál beírtad az esti 500-as DAX-ot.Nekem megremegett a kezem,pedig longban voltam idáig!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?