Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tudom, jó érzés a Fórum bajnokának lenni, de jó lenne már látni Téged néha rinyálni is. Miért nem vagy oly' bátor, hogy egyszer beírsz nekünk ide egy pozi nyitást?
Igen, jól értetted, daxban. És szerintem a válasz is jónak tűnik. (de mondom, mostanában nem vagyok képben)
Bátorság hiányában demo bajnokkodtam. -megjegyzem az elég jól ment az utóbbi hónapban. Kár, hogy nem lehet átkonvertálni valódi valutává. Még 1:3 arányban is megtenné. 700$ harmada sem megvetendő-
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?