Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nekem pedig szépül a az 546-os longom,kár,hogy az 584-es 550-en stoppolódot. ha utóbbitól eltekintek és 600 körűl zárnám az 546-ost,az 2-2,5%-os számlanövekményt jelentene
Végül is TOM5 beírta ide 1985-nél, h shortolja sp-t. Később még kicsit sajnáltam is, de kibekkelte és volt egy fordulat, tehát sztem így már jogosan jár neki a: "Le a kalappal! Szép munka!" :)
Kridáról egyelőre annyit tudunk, h 1978-nál pénteken hozott egy döntést, dobta a shortjait és megtartotta a longokat.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?