Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igen. Ez jó meglátás. Én is reggel, mikor elindultam itthonról 10030-ra tettem egy short megbízást. 9970 volt a futi, amikor kikapcsoltam a gépet. Szinte biztosra vettem, h teljesül.
amúgy nem bánnám, ha az ukránok odasóznának egy rohadt nagyot a szakadároknak, és erre Putyin is reagálna valami komolyat. Háborúra nem merek gondolni, egy pici kis háborúcskát elfogadnék.
Amúgy az itteni Mari nénik is megérdemelnének egy olyan cibuki parádét, mint a tengeren túliak húsvét előtt: sp 1899,5-ről esett 4 %-ot 1900 érintése nélkül. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?