Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
egy biztos, nem a BÉT számít, hanem a DAX...azaz a BÉT lehet zárva, ha a németeknél van kereskedés és a Dax megüti a korlát árat akkor kakukk...és 99%, hogy a futi se számít, csak a kereskedési idő.
na az utolsó mondatod sem igaz...mert mindig a nyitóár számít ilyenkor...ha réssel fel nyit mondjuk 10150en,akkor azon számolják el, még 150 pont bukta
Daxnál 100%. hogy a DAx kereskedési ideje számít, 9-17:30...azaz ez is bizonyítja azt, hogy attól hogy a BÉT bezár 17:05kor, attól még a certit aznap kivághatják 17:30ig, ha a Dax eléri a 10000et.
hülyeséget beszélsz...mi köze a BÉT-nek a certihez ember??? szerinted, ha 1 hétig zárva lenne a BÉT és a DAX azalatt 10000 fölé megy, majd BÉT nyitásra pont alatta lesz, akkor nem ütődött ki???
gyanítom én is, h ebből könnyen lehet, h nem lesz nullás kiszállás, attól függ, hogy kezd esni.
ha csak csorogva korrigál kicsit, h ne legyen annyira túlvett, az első támasznál dobom a shortot, és majd később visszaveszem.
eggen, amiatt aggódtam volna, de mint megtudtam, nem a prompt index, hanem vmelyik futija alapján számolják a certit, és az a futija pár ponttal lejjebb volt.
ja, és még valami: abban akkor feleakkora pozival ültem, mint most a mostaniban.
és az eléggé nyugtatóan tud rám hatni, ha nem túl nagy a pozi, mikor bukóban ülök :PPPPPPP
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?