Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"tartom,hogy pletykára fel,hirre eladás jön 5.-én.
bármit is tesz az ekb,az a felfokozott várakozásokhoz képest csalódás lesz,azt pedig addígra beárazza/beárazta a piac "
ezt én is így látom.
Csak kérdés, abban a pár napban még meddig verik fel.
Úgy, h pl minősítői véleményekkel befolyásolni tudják az árfolyamokat, nem nehéz.
"Az eladási/semleges ajánlat megtartása mellett 11 euróról 13,3 euróra emelte a Deutsche Telekom célárfolyamát a Goldman Sachs."
Kicsit olyan ez, mint az "És megint dühbe jövünk" Bud Spencer- T. Hill filmben Spencer megjegyzése a lovin: Először lefogadnak a lóra, aztán "teszünk róla, hogy győzzön is." :DDDD
azt nézem én is, hogy kínkeservesen bejött mínuszba, majd megállt -0,1%nál...eddig ez lófütty...98xx már valami, 97xx meg azt mondom korrekció...de ez...
ha akarnánk, ilyen hírre lehetne esni és jöhetnének a többi rossz hírek a fiókból:
Legalább öt éve nem látott csúcsra emelkedett a késedelmes hitelek állománya Kínában a gazdasági növekedése lassulása miatt.
A tavalyi arany jóslásukat nem tudom de idénre 1050-es szintet várnak. Nem mondom, hogy tévedhetetlenek de nekem nagyon gyanús, hogy a részvénypiacon hibátlanok 2009 óta. 2008-ban pedig beültették a kisbüfiket a hintába mert akkor is emelkedést jósoltak.
tartom,hogy pletykára fel,hirre eladás jön 5.-én.
bármit is tesz az ekb,az a felfokozott várakozásokhoz képest csalódás lesz,azt pedig addígra beárazza/beárazta a piac
az viszont döbbenetes,hogy ilyen szinteken sem realizálás,sem eladási szándék nem látható
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?