Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
egyebkent ha valami csoda tortene es elmenne az EUR csutortok delig 1.39-re akkor rahuzhatnam a Teknosleves strategiat azzal batraban nyitnam a shortot,mert ott 50% felett van a talalati arany, bar nehezebb magasabb nyereseg/ kockazat aranyt elerni......
de megigerem lulo ha nyitom a shortot tajekoztatlak, meg a stopomat is megadom
;)
valakinek van ötlete, hogy miért esik a Dax és USA péntek délután óta? Milyen hír volt azóta...Usa adatok nem lettek jók, de EKB meglebegtette a lazítást, erre nem szárnyalni kellene felfelé? Vagy megint jön az orosz-ukrán lemez?
meg nem nyitottam meg IB-t, szeretek ra aludni egyet, mert az embernek rengeteg otlete tamad, es en nagyon ritkan daytradelek, altalaba ha rosszul mennek a dolgok akkor stoppolodok ki.
addig indokokat keresek mellette es ellene!!!
Azt tudom, hogy korubelul 1.3670 korul van a 20 napos alja,
azt is tudom ha meg akarom nyitni a shortot azt csutortok delutanig tehetem meg ebben a korben
bar en nagyon eselyt adok 1.28-1.30-nak mint 1.55-nek,
de ez csak az en szereny velemenyem......
ma is tesztat ettem, hogy legyen mibol, finanszirozni a shortot
;)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?