Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Durván egy hónapja olvaslak Titeket, amikor nem melózom, de ezt a bikicsunájt én sem értem. Esetleg a shorthoz lehet köze?
Csak egy igen, vagy egy nem. Köszi. :)
Apple, és Amazon gyorsjelentés:
"Ha figyelembe vesszük, hogy a két cég együttes súlya a Nasdaqban majdnem eléri a 25%-ot, úgy együttes jó vagy rossz eredmények esetén, komoly mozgást várhatunk a Nasdaq árfolyamában."
Hi!
A nasdag esése szerintem egy csökkenő éket formáz.Nem csodálkoznék egy kitörésen (felfelé) belőle a hóvégi zárásokra tekintettel legkésőbb a jövő hét elején.Ezzel a daxon is meglehetne a sentiment ujbóli lebukása kis minuszos tartományba,ami után újult erővel menne felfelé és vele párhuzamosan az indik lefelé.
Azért felhívnám a figyelmet arra, h a ferdék EGYÁLTALÁN NEM reagálták le az amcsi/jurópai eséseket! Itt lehet arra számítani h "pletykára venni, hírre eladni" huncutság lesz!
Meglátjuk!!
Helló! Csak egy kis mellékes, habár lehet, hogy már olvastátok.
"2012.10.25
A ma reggeli gazdasági szalagcímek közül érdemes kiemelni a keletről érkező híreket, azon belül is azt a híresztelést, hogy holnap egy komolyabb, 700 Mrd jen értékű élénkítő csomagot jelent be a japán kormány. Ezen kívül a kínai gazdaság oldaláról is pozitív fejlemények érkeztek az utóbbi időben, a kínai ipari termelés ütemének gyorsulására számít a negyedik negyedévben a vezetőség."
Azt most vedd komolyan az elbocsátásokat, amit tudok, 6000 fő, két vállatnál ha találok róla cikket linkelem, azonkivül legalább 10 másik vállalatról ahol a megszorítások az elbocsatás lesz....CNBC forrás tegnap beszéltek kb 150,000 200,000 emberről
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?