Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Thx, így teljesen rendben a dolog ) A legrosszabb várható kimenetelhez képest jelenleg még éppen 315 Ft-al túlértékelt. Megvárnám az első plusszos D1 zárást (ld. ma reggeli próbatömést) aztán másnap még mindig nem késő lépni, bár még akkor is csak 50/50 sztem.
tudod Lipi, minden elismerésem a tiéd - többen hallgatnak a te elemzéseidre - joggal természetesen, és nekem is etalon vhol - de nem kéne el venni az ember kedvét...
köszönöm
(és mindezt nem azért írtam, hogy most sértődés legyen és a távozásoddal riogass minket... )
Úgy sejtem, hogy most egy-két hét alatt a napi alsó limiten felszlopálják a kisbüfiktől ~ a full részvény- és kötvényállományt, utána pedig a követeléseik szanálásával párhuzamosan a beszűkült piacon a maradék kevés részvény árát jól felverik.
Erről a környékről indulva egy ilyen manőver nagyon durva (néhány száz százalékos) hasznot jelentene.
A kockázat persze ott van, hogy ha csődbe viszik, akkor kampec.
De egy kisebb, még leirható méretű pakkal érdemes lehet megpróbálni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?