Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hú de zavaros képet mutat az m30,1h-ebből még bármi is lehet,de még az ellenkezője sem kizárt :)
bár,ha hallgatunk a profira,akkor már minden tiszta,célár megvan,csak az odáig vezető utat nem vázolta még fel
... ha jól látom az aug eleji xar sávozás megy megint ? 720-880 ? 395 -412 ?
... arra szmitok ámerikai elnökválasztásra felhúzzák az usa indexeket (okt . közepe), és ez megmozgat mindent ... :) (remélem ) ...
Hatnapos munkahetet javasol a Trojka Görögországnak
.............megdolgoztatnák a görögöket.............
Törölt felhasználó2012. 09. 05. 21:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
Jó estét!
IMF és társai szétszopatnák a rendesen dolgozó pógárokat (most pl.Görög, Portugál, spanyol - magyar), hogy a köcsög Daginak és Berninek meg a léhűtő, korrupt köcsögbanki bandának megmaradjon a játszótere...
ejjjj... nem lesz ennek jó vége...
(21.04-es hír)
Ez a 960-as szint (csökkenő trendvonal) eléggé elgondolkodtatja a versenyzőket...
holnap megint bolondokháza várható...
Facebook eléggé elgondolkodtat engem is... Elvégre legalább akkora divat, mint Alma márkájú cuccal mászkálni... Ha marad a longosdi szerintem hamar visszatér a kibocsátási ár környékére...
jájjj, nem lett volna szabad még ennyit sem elárulnod, holnap így már lereagálja!--- longomat tegnap 970-ről még tartom, eddig távol tartotta a nagy bajt, ma viszont kerestem mellé egy kis aprót mással is )
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?