Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem sokára rájönnek akik fent tartják dax-ot meg a többi indexet, és leengedi szabad esésben, én már régen megírtam, hogy eyg lábon nem lehet tangót táncolni, de úgy néz ki a Draghi papának sikerült idáig
Hát elolvastam egy párszor, de csak nem értem mi jelentené ebben a verzsönben a megoldást??? Ha nincs lóvé (a komolyabb gazdaságokat tekintve gyakorlatilag 1 ország megmentésére sem!!), akkor honnan a viharból lesz nyomda nélkül?
Nem ez a baj egy ideje hogy nuku manna?? Honnan "szívja" ki az EKB a mannát????
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?