Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nekem ez továbbra is stoppkiszedés egy leszúrással , ... haggy meg eme tévhitemben , ... vannak olyan stratik amiknél az előző mélypontra v kicsit alá rakják a SL-t az előző 882 nél volt , a tegnapi meg 869 .... amúgy meg ezzel a pár bötüvel (sztem") jeleztem a hsz-ben hogy SZERINTEM !! ez aztat jelenti h elő fjjordúl h mások szerint meg nem :))
a végén még eltulajdonítják dzsóbácsi adta nevemet :))
Fél 5-től már szeptember 6-ra fogunk várni, és a mai Bernie-para már múlt idő lesz--- csak annyi történt, hogy időközben a marketmakerek longost/shortost elölről-hátulról többször is "megcsináltak". Így kell ezt.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?