Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
"megint csak szóbeli intervenció lesz" -ahogy megszokhattuk-
Magam részéről színházra számolok, ami nálam kb azt jelenti, hogy amit egyik nap felhúz az egyik, az a másik másnapi dumájára ki lesz egyensúlyozva lefelé, avagy fordítva.
Sziasztok! Daxli shortjaim köszönik jól vannak, de.... 890 felett nem adom őket..... (tudom tegnap 880-at írtam.... most kicsit a "biztonságra" megyek :D ) Fos amcsi adatokra juró nem tudott erősödni (továbbra is tartom az 1,224-6 os célt) Aranyban is tartom a 44-41-es célt!
Mindenkinek sikeres kereskedést!
Ps: Csártot nem teszek fel, me úccse láttok semmit :)
Hát, én inkább arra számitok, hogy megint csak szóbeli intervenció lesz, esetleg az a korlátozott 'szintentartó' EU kötvényvásárolgatás, amiről már beszéltünk (ami nem hajtja le a hozamokat, csak szinten tartja).
Részvénypiacok le.
6k környékén leteszik a nagyesküt, hogy minnyá' QE. Piacok fel.
7k környékén még mindig nincs QE, piacok le.
6500 környékén QE. Fel.
7500-7800 környékén, valamikor jövő ősszel meg egyszercsak besz@rik minden.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?