Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hát kétszer ráklikkeltem, így felhozza a módosítást, mert így gondoltam hogy legjobban látszik ami meg van benne adva. Gondoltam így lehet gyorsan szemléletesen megmutatni.
Na pont így kellene! Ezeket a házakat lerombolják, vagy felújítják, ergo nem marad így évtizedekig, ugyanakkor a "művészek" teret kapnak hogy kiélhessék magukat.
ha már graffiti a mai közjáték, akkor hagy tegyek be vmit...
a helyszín Lisszabon... engedélyezték, hogy néhány elhagyott házat "kifessenek"... Nagyon jól sikerültek és egyáltalán nem rombolták a városképeet pedig elég forgalmas helyeken találhatóak...
Nálam 80 felett volt, grafikonon látszik is mert vizszintes vonal jelzi a vételimet (ami most már nem is tudom hogy micsoda), és látható is hogy felészúrt a kurzus.
Hi!
Szerintem 6979,99 volt a tető ma,azért nem teljesült.
Törölt felhasználó2012. 08. 27. 11:01
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 08. 27. 11:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tényleg nagyon ki kell gyúrni ezt a céjefdét, nagyon igazad volt! Eddig nem próbáltam ilyet, most próbából tettem be kerek 6980-ra előre vételit, természetesen megint elrontottam valamit, mert nem teljesült, pedig éppen megvolt az ár. Bakker de jó hogy ez még nem éles, most kihajintanám a monitort.
QUAESTOR ELEMZÉSE:Pénteken visszatesztelésre került a 6900 pontos támasz, majd napon belül egy pozitív fordulat következett be, miután kedvező mozgások indultak a tengerentúlon. A grafikon technikai képe továbbra is enyhén negatív, így a héten is számíthatunk a támaszok tesztelésére. Igazság szerint a 6800-6820 pontos kitörési szint visszatesztelése is egészséges lenne.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?