Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
szvsz tévedsz!az sp-nél 65,a daxnál 6700 VOLT a trendvonal.Az sp-t még zárásra talán felcibálják oda,a dax reménytelen.A jövő héten minden emelkedést adni kell szerintem.
Ha a tavalyi évhez hasonlítjuk az S&P 500 index május óta látott teljesítményét, akkor kísérteties a hasonlóság, ami azonban azt jelenti, hogy ha a 2011-es évi események megismétlődnek, a piacokon napokon belül éles korrekció jön
igen tudom, csak elfelejtettem stopot rakni rá, és ma meg dolgozni voltam és nem tudtam közben netezni off én hüle!
Nah mindegy, de szerintem amíg az órás trend nem sérül addig no para, legalábbis próbálom nyugtatni magam :D
De ahogy elnézem én az amcsikat ma már nem nagyon akarnak fordulni szerintem északi irányba :((
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?