Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem értem,miért nem hittünk benne..A 14.30-as felrántás után még mindig a shorton gondolkodtam. Pedig akkor már az ATH-n kellett volna. Nasi még onnan ment egy laza 200 pontot...
és persze a spekik akiknek mindegy , hogy az 30-100 pöttyöket honnan és merre szedik össze ...látni lehetett erre is ATH-n longoló manusz fakó emlékeim szerint
most az ATH-s dupla csúcsból adódó tömegek (shotoló barátaink) pánik zárása (is) lehet .....amúgy meg már írták komoly + lé jelent meg a globális piacon , mivel a fejlődöknél is terjednek a tőzsdei applikációk (India, Pakisztán)...az opció grunál olvastam a facén , hogy az opciók 80%át indiaiak veszik
régebben is volt ilyen ...nincs uj a nap ..nincs nem lehet egy egységes és mindíg működő szabályrendszert összeállítani ...a nagy totál kép az érdekes mindenek felett a tőzsdepszichológiával, ha jó a hangulat általában letojnak mindent és felesleges túlgondolni ezt az egészet...ahogy egy birger nevű manusz mondta csak az egyszerű döntések a jó döntések " El kell döntened minden pillanatban, hogy a rendelkezésre álló végtelen információ közül mit ignorálsz, és mit veszel figyelembe. Továbbá kezelned kell az egymásnak ellentmondó információk halmazát. “
Amikor szar adatok kellenek (egy korrekcióhoz), akkor jönnek a szar adatok. Amikor jó adatok kellenek a longhoz, a long életben tartásához, akkor csak jó adatok jönnek, jó nyilatkozatok, szivárványos égbolt. Azért ez fantörpikus.
dax 1h 18870 duplacsúcs van. DAX-on érezni-látni a túlvettséget. Kicsit elakadt. Most USA örömködésen van a sor. nasdaq az utóbbi 4-5napban minidg az 1h bollinger közép-tető között mozgott, oldalazva. Most kint van a picsába. Ha mégis jön egy réstöltés 18330-18320, DAX-ot bevarrják 18720-30-ig. Kimegyek a kertbe, majd később látom, ki döntött jól:). Én a kerttel, vagy ti:).
az eur usd a nagy örömködés közepette visszajött a kilövési szintre. szerintem innentől jön a dollár erő. nem jött lentebb az infla, ellentétben az eu-sokkal, tehát tovább tarthatják, a vártnál. én ezt a logikát látom benne.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?