Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Reméljük holnap ugyanazt csinálja nasi,meg sp,amit ma a dax.. Shortkirázás,ath,aztán mehet lefelé... Engem nem tudtak kirázni,sőt nyitottam még rá 850-nél..nasdaqnál Sp-nél meg a ko után ugyanazt a mennyiséget visszavettem ts84-ből..
a longosoknak is el fogyni a türelme, ha szakadni kezd. az esés általában hirtelen jön és masszívabb. 17650-nél vagyok durván. annyira nem lehet szar biznisz.
Én tartom a Daxot Nasiban meg a tegnapi nyerőt visszaforgattam... Sp a meleg pite nálam közel a certi kiütés az egyik felénél 5007 pont,a másiknál 5.100 fölött,ha kiütődik az előbbi,nyitok rá a másikból..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?