Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nekem az január 19-hez hasonlít. nasdaq ugrott 17400-ra. kőkeményen ment még 50 pontot, majd visszajött az előző napi záróra (bár ott gap volt) 17300-ig. 1h-n ha nézem, ha csinált is kitöréses GAP-eket, az utóbbi 1 hónapban rendre visszatöltötte. én várom le legalább 600-ig, vagy 550-ig. (nem fogom a 645-ös shortot elbaltázni!) magánvélemény. nem kereskedési tanácsadás:)
az órás bolitető felett volt a gyertya, 10 ponttal. Értem,h kioldalazhatta volna. Visszajött azért a 10 pontért. egyelőre az órás elég büntetős. csak nehogy a 4h-s is pirosodjon a végére! bár nem tudom milyen hír-adat, akármi kell ehhez.
nas 100 ellenállások:680, 750, 810 .....a 14 napos ATR 230 így célárnak a 810 beleférhet ha (???) esetleg 700 fölé kavarodik https://coub.com/view/1tjxl
nem tudom. nézegettem a nasi 4h gyertyákat. 17680-ig látom, amit megüthet, a mostani 4h. sokszor lefordult már onnan. Kérdés, hogy mikor fogja áttörni. DAX már kitört, és "jelenleg" megtartotta a kitörést, 16960. Most dobtam a shortot. valószínűleg most jön a zuhanás. Ha annyira shortolni szeretnék, majd visszaveszem fentebb (17050, pl.)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?