Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nasi: én nem vagyok benne annyira biztos, bár jós sem vagyok. az utolsó 3db 4h-s gyertya mind piros, abból 2 doji, a mostani "jelenleg", egy jó nagy piros. nvidia-nak 600 felett is van már 2 rés, meta 20%-áról nem is beszélve. a 4h boliközepet meg is kell tartani, majd kiderül mit tud.
stop+ m5-ön vártam egy 20 pöttyös fordulatot, megvolt, nyitottam a shortot. remélhetőleg nem medvecsapda. meta az égben, nvidia alatt is van még egy 2%-os rés.
Dax elerte a bolitetőt nálam h4-en,és ott tétovázik..Nasi h1-ről szépen lefordult,SP is talán..DAX meg gondolkodik..pedig 1000 short certim van belőlük..szép bukó lesz..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?