Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Utóbbi, sajnos. bár elég kis fos pozikkal tolom, már szinte nevetségesen kicsikkel. majd feltöltöm a tőkét, pöppet. egy próbát megért "real", hogy mit rontok el, DE kezdek rájönni. átcímkézem a longot shortra, a shortot longra. ennyi igazából!
Vacsi mellé becsúszott még 30 pötty long😁 Így 60 pötty mára longokból. Nem értem azokat, akik várják a 100-1000 pöttyöket és már nincs körmük. Én sose rágtam...
szokták "kutyának" hívni a dax-ot, hát ezt tényleg úgy rángatják, amióta kinyitott az usa. előtte 10 percenként jó ha 10-15öt tötymörgött, most meg 30-at is akár... vicc kategória. Erős Németország..
a magas kamatnak amugy hosszutavon csak a nagy cegek a nyertesei Apple nak pl x milliard dollar keszpenzallomanya van, ami 5%al jol kamatozik, mig a kicsik a magas kamatokkal fizetik az adossagaikat es nem marad penzuk fejlesztesre, emberre stb.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?