Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
német fórum: 16900 incoming. tegnap 17000-17200 incomingot mondtak. long pártiak. nasdaq küzd 17225-17250, ugyanígy dax 16850. már pedig sem EKB, sem FED nem fog idő előtt csökkenteni, sokadjára mondták, majd tudatosul bennük.
kontraindiikátor vagyok. én az utóbbi napokon csak buktam. bár jó volt a tegnapi meglátásom, hogy "letört" a dax, dobtam a shortot idő előtt. ha visszaolvasod a topicot, láthatod. a meglátás jó, a kereskedés nem:).
16870 (investing) dobtam rá egy shortot. bár láttam már olyat, nem egyszer,h az ilyen "kamu bezuhanások" után jön a bődületes rakéta. annyira fika pozival nyomom, kb. nem érdekel, merre megy:D. nasdaq is visszazuhant 17225-re, egyelőre tartják. 4h bolialj 17100 eur usd számomra jel, hogy esik, dollár erő (a tegnapi FED seb, go go!)
9:17-kor új longból ismét 15 pöttyött gyüjtöttem.Eddig 30pöttyöm van ma. Ezt csak azért írom, mert:"Sok kicsi sokra megy." Szeretem a rövid, gyors meneteket, de nem szakállas, néger favágó magánemberi minőségben.😁
16850 pöckölés megvolt, nem kapott "erőből" nyaklevest. Nasdaq "látszólag" túltette magát a tegnapi sokkon. 17230-nél van. +100 a tegnapi minhez képest. Végülis mit mondott Pulóver a FEDtől? amit eddig nem tudtunk? semmit. Kivárnak a kamatcsökkentéssel, eddig is ezt mondták,h "még várnak". Túlhype-olták az esést. Óvatosság!
"Buy the dip" ezt írják a német fórumon, gondolom,h vegyék meg a rést.
Das wird jetzt erstmal ordentlich nach unten rutschen denke ich... lejjebb várják én most kíváncsian várom,h átküldjék 16850-en, erőből, ha átmegy,átmegy, 16880-nál short, ha egyáltalán eléri.
Egyetértek, de 9 körüli mozgásokat ki szoktam hagyni, ha nem látom tisztán. Az a 15 pötty már a zsebemben van😉, napi kezdésnek a bizonytalanban nem rossz.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?