Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
tegnap este volt egy nagy profitrealizálás 17550-nél: zuhant 70 pöttyöt, a stopom felett landolt 10 pöttyel kb...bár utána visszakorrigált 500 fölé. a beszűkült m15 bölé közép és tető között oldalazik. 17500 egyúttal talán támasz is
célszerű lehet néha dínósat játszani (mint a többi pár ezer nick erre , kihaltak) ha nem vagy felkészült véged........ha nem rendelkezel önfegyelemmel véged ….ha alkalmatlan eszközzel klikkelgetsz véged….ha nem változol a piaccal véget….ha mentálisan alkalmatlan vagy (nagy stresszt okoz) véged….ha függő vagy véged ( ez önmagad és hozzátartozóid számára a leg + legkártékonyabb !!!!) .. …..emléked 2-3 napig megőrizzük
tegnap fenti nasi ,söpö likak betöltve a dax 960 felett ....ha a nyitó (prompt) 920 felett lesz (?) születhet egy nyitó rés (919es alj tegnapi tető a prompban ) …lehet vakarózni
Tegnap beragadtam, ma nem volt sok idom, most meg megs..tam rendesen Gyanitom ez volt az utolso kötesem, mert mostmar csak a tökemböl tudnek vesziteni, abbol meg inkabb ne. 1 honapnyi nyereseg ment eddig el, ha holnap 500on nyit... a jövöben az eddig tözsdere elbaszott idöt inkabb a csaladra, az MBA kepzesemre es a munkara forditom.
19:55-kor volt egy nasdaq leszúrás 16275, belevettem egy longot, elindult, na ilyet se láttam még. általában zuhan 100 pontot. dax 16920. csak nehogy 17k-ra ébredjünk (ott már zártam a shortot, ennyi vót)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?