Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
FED-től függ minden, ahogy eddig is. Ha rózsaszín pónik repkednek a sekrestyében, akkor irány a csillagos ég. Ha fekete démonok jönnek elő, akkor még az apácák sem menekülnek meg!
apple belenyalt a résbe, még 1%-ot zakózhat ma, ha nagyon belejön. lehet,h a fed döntésig zakóznak egyet, 17100, utána meg raketta. bármit el tudok képzelni. de főleg azt,h szar irányban vagyok:D.
FED tavaly november 1 óta a soft landing mantrát nyomatja az apácáknak. Le is vannak vetkőtve bikiniig. Nem láttad?:D Néha olyan érzésem van,h meg kéne fordítani a Long meg a Short gombot, akkor talán Néha nyernék is.
realizáltam bukóban a longot, fordultam már. :) piros piros, háromszor is piros! tudom szarul csinálom, evvan. sztem ez szigetes szakadás lesz. jó nagy happy volt a nagy semmire. GO 17100. nvidia esik, msft esik tesla esik amd esik facebook esik apple ? esik
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?