Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
17400 környéke érdekes lehet, investing naops gyertyák alja-vége, amolyan réstöltés. 17444 -en zárt, elég erős lenne, de ki tudja. vagy marad a gap, szigetes esés. f@ng@m sincs.
Nem tudom hogy engem kerdeztel e Ami pluszom van azt ha elosztom a raforditott idovel, akkor nem eri meg Ez egy hobbi, ami neha penzbe kerül, mint a dohanyzas, kerekpar, drog vagy a lanyok En ezt igy fogom fel. Nem tudom hogy tözsdezesböl lehet e elni. Az allando stress miatt viszont biztos nem egeszseges ha valakinek ettöl függ az elet(vitel)e
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?